Smedemarkcykler.dk

Smedemark cykler
Tiegens Plads 1
8000 Aarhus C
Tlf: 86 19 14 64

Åbningstider:
Man-Fre : 9-17:30
Lørdag : 10-13

CVR Nummer: 2734-5794

Enkeltmandsvirksomhed.

PERSONDATAPOLITIK:

Vi er en selvstændig online butik, der ikke giver dine oplysninger videre til tredjemand. Du kan jf. personaledataloven få fuld indsigt i dine oplysninger. Vi registrerer ikke oplysninger vha cookies eller logfiler. Oplysninger i forbindelse med dit køb opbevarer vi i 5 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle garantisager herefter slettes de. Alle ansatte der har med ordrehåndteringen at gør, har tilgang til disse oplysninger.

Som registreret hos Smedemarkcykler.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Smedemarkcykler.dk via e-mail: Info@smedemarkcykler.dk

BESTILLING:

Ordrebekræftelse

Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode samt en oversigt over de bestilte varer.

LEVERING:

Under normale forhold finder levering sted indenfor 1-4 hverdage. Levering sker via Post Danmark. Der sendes uden omdeling (med omdeling mod merpris) og der underrettes via mail og sms når pakken er klar til afhentning på posthuset. Den anførte leveringstid er vejledende. Der kan opstå situationer, der er uden for vores rækkevidde, mangelfuld levering fra tredjemand, udsolgte varer og udgåede varer. Ved væsentlig forsinkelse, vil vi så vidt muligt underrette køber herom. Er du i tvivl om din levering, er du altid velkommen til at kontakte os og vi kan lokalisere din pakke via Post Danmarks søgesystem. Hvis vi mod forventning i dit tilfælde ikke kan levere de bestilte varer, vil du blive kontaktet indenfor 3 hverdage.

Du kan i øvrigt til en hver tid tjekke om din ordre er afsendt, ved at logge dig ind via “Min konto”, som du finder i top menuen. Her skal du bruge din e-mail adresse og password for at se din bestilling, samt at rette i dine informationer. Du kan, hvis du ønsker det til enhver tid se/printe dine tidligere ordrer.

Porto:

Ved køb på smedemarkcykler.dk udregnes portoen efter forsendelsens størrelse og vægt.(gælder kun forsendelser i DK)

Gratis fragt ved køb over 600 kr afsendes med post Danmark uden omdeling.

BETALING:

Alle vores priser er inklusive 25% moms. og betaling sker i Danske kroner (DKK).

Du kan betale med Dankort, Mastercard/Maestro og VISA/Electron/Vpay. Hvis du betaler med kreditkort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen af varen. Det er gratis at benytte betalingskort, da vi betaler alle gebyrer. Beløbet på din bestilling trækkes ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager.

Bankoverførsel  obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor)

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Smedemarkcykler.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Smedemarkcykelshop.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.

På http://www.betaling.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

Læs mere om sikkerhed og dine rettigheder, når du handler på Internettet:

www.e-maerket.dk

www.forbrugersikkerhed.dk

www.forbrugerstyrelsen.dk

www.forbrug.dk

http://ec.europa.eu/consumers/odr

REKLAMATIONSRET:

Når du handler på Smedemarkcykler.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Smedemark Cykler

Tietgens Plads 1

8000 Aarhus C.

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

Har du sendt en vare ind til reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

Indleveres produktet hos Smedemark Cykler skal emailkvittering samt evt. reklamationsbevis medbringes. Indsendes produktet til Smedemarkcykler.dk skal ordrenummer oplyses.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

FORTRYDELSESRET:

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for cykler.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 60,- DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

–          hvor varen og købesummen udveksles samtidig med indgåelse af en aftale uden for den erhvervsdrivendes forretningssted, hvis købesummen ikke overstiger 350 kr.

 1. udførte ikkefinansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført,
 2. levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, ( Cykler med udstyr monteret )
 3. levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
 4. levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
 5. levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen.
 6. aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,
 7. levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,
 8. levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret,
 9. finansielle tjenesteydelser omfattet af lov om realkreditlån og realkreditobligationer m.v.
 10. aftaler om varer, værdipapirer eller tjenesteydelser, hvis prisen afhænger af udsving på kapitalmarkedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og som kan forekomme i fortrydelsesperioden.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

–          du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

–          du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Du dækker selv omkostningerne til returforsendelse.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Når vi har modtaget og kontrolleret varen, dog senest 30 dage efter modtagelse jf. forbrugeraftalelovens §12c.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Smedemark Cykler

Tietgens Plads 1

8000 Aarhus C.

Telefon 86 19 14 64

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Klage Muligheder:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@smedemarkcykler.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.) Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Sådan virker det:

Er din klage over en vare eller tjenesteydelse, du har købt online? Hvis det er tilfældet, kan du klage på websitet. Du skal vælge et tvistbilæggelsesorgan til at behandle klagen. Dette er noget, du og den anden part skal blive enige om.

Hvert tvistbilæggelsesorgan har sine egne regler og procedurer. Det er normalt enklere, hurtigere og billigere end at gå rettens vej. Tvistbilæggelsesorganer i EU .

Du kan gøre det hele online i 4 faser :

 1. Indsend en klage.
 2. Aftal et tvistbilæggelsesorgan.
 3. Klagen behandles i tvistbilæggelsesorganet.
 4. Resultat og afslutning af klage.

E-MARKEDSFØRING:

Smedemarkcykler.dk sender ikke uopfordret reklame til dig. Du vil således kun modtage e-mails der har med dit køb at gøre, såsom ordrebekræftelse, kvittering eller hvis du henvender dig til os med evt. forspørgseler. Derudover kan du, når du laver et kundelogin bede om at få tilsendt vores nyhedsbrev, som du selvfølgelig via kundelogin kan framelde dig til enhver tid.

AFTALEINDGÅELSE:

Din(e) ordrer kan til enhver tid kaldes frem elektronisk via “Ordre status” ved hjælp af dit ordrenummer og ordrekode.

Forbrugeraftale-loven

Din ordreafgivelse og dit køb via Smedemarkcykler.dk er på dansk og samtidigt underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder lovbekendtgørelse nr. 886 om visse forbrugeraftaler (dørsalg m.v., fjernsalg og løbende tjenesteydelser) af 23. december 1987 som ændret ved lov nr. 262 af 6. juni 1993 og lov nr. 1098 af 21. december 1994 – i daglig tale dørsalgsloven.

Forbehold

Vi tager forbehold for TRYKFEJL, PRISFEJL, MOMS- og AFGIFTSÆNDRINGER samt LEVERINGSSVIGT. Aftaler om køb af varer fra Smedmarkcykler.dk, anses for endeligt indgået, når en medarbejder har behandlet ordren. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.