Din lokale selvstændige cykelsmed

Cykelforhandler med værksted i hjertet af Aarhus

IMG 20181012 145427 scaled

Smedemark Cykler blev startet af Bjarne Smedemark Diedrichsen den 15/10-2003, og det er stadig Bjarne, der ejere butikken i dag.

At Bjarne blev selvstændig og iværksætter lå ikke umiddelbart i kortene.  I 2003 var Bjarne 29 år, havde lavet skibe, tog og cykler og havde i en årrække bestyret en anden cykelbutik i Århus. Ideen om at starte for sig selv begynde langsomt at spire og i sommeren 2003, da Bjarnes livs kærlighed, Kristina kom ind i billedet, og de nuværende lokal blev ledig, tog tingene hurtig fart. Målsætning dengang, som i dag er cykler til Hr. og Fru Danmark med børn, samt god og hurtig service.

Bjarnes lillebror Bo blev tilbage i 2008 udlært fra Rowi cykler i Århus, og har siden da været ansat i butikken, han er ofte den daglige kontakt. I dag laver de gense ting for familien Danmark, men løser også bestilling og speciale opgaver for elite cykelrytter, og andet godt folk.

De sidste par år har El-cyklerne gjort deres indtog i Danmark, og ved Smedemark cykler er der altid et bredt udvalg i de førende El-cykel mærker på markedet.

Mød os

Vores team

I vores lille forretning er du sikker på altid at se en kendt ansigt.

Bjarne

Bo