BETALING:

Alle vores priser er inklusive 25% moms. og betaling sker i Danske kroner (DKK).

Du kan betale med Dankort, Mastercard/Maestro og VISA/Electron/Vpay. Hvis du betaler med kreditkort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen af varen. Det er gratis at benytte betalingskort, da vi betaler alle gebyrer. Beløbet på din bestilling trækkes ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager.

Bankoverførsel  obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor)

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Smedemarkcykler.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Smedemarkcykelshop.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.

På http://www.betaling.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

Læs mere om sikkerhed og dine rettigheder, når du handler på Internettet:

www.e-maerket.dk

www.forbrugersikkerhed.dk

www.forbrugerstyrelsen.dk

www.forbrug.dk

http://ec.europa.eu/consumers/odr