Cykler

Der er 14 varer.

Vi forhandler Nishiki, Raleigh, Centurion, Winther,  Cultima, Morrison,  Falter og Raam.  El-cykler fra E-Fly, Raleigh og Nishiki.

Cykler vil løbene blive lagt op på siden. Indtil da, kan de findes på :

http://centurion.dk/

http://www.nishikibikes.dk/

http://www.raleighbikes.dk/

http://www.cultima-bikes.dk/

http://www.raam-bikes.dk/

http://www.bikeandco.dk/

Underkategorier

 • Raam
 • Centurion
  Centurion er nordisk form og funktion på cykelstien. Der ligger skandinavisk sans for kvalitet i alle en Centurions dele, og helheden bliver en holdbar og gennemtænkt cykel. Det enkle formsprog afspejler cyklens mission – at levere solid cykelglæde dag efter dag. Centurions design har altid den krævende cyklist for øje, og sådan har det været siden 80’erne. Det er dét, der giver Centurion kontinuitet. Centurion-kørere er loyale og vedholdende cyklister, der holder fast i deres foretrukne transportmiddel. Simpelt hen fordi det er en hurtig og stabil måde at bevæge sig rundt. Derfor er det vores opgave at skabe cykler, der følger med tiden og cyklisternes behov. Den Centurion-kører, der havde glæde af en aggressiv stel-geometri i 80’erne og 90’erne, kan nu vælge at køre videre på en ny Centurion med større komfort og en mere opret kørestilling. Vi vil naturligvis blive ved med at fremstille en frisk og letkørt Centurion til de fans, der foretrækker en stiv og kompromisløs geometri. Ånden i Centurion er nordisk æstetik og fri, effektiv køreglæde på de lange og mellemlange ture. Med en Centurion har du altid en robust og pålidelig partner ved hånden, uanset om dine næste kilometer skal føre dig rundt i byen eller ud i det blå.
 • Cultima
 • E-Fly El-Cykler
  E-Fly er dansk design af høj kvalitet. Alle el-cykler testes og kontrolleres nøje inden de sendes på gaden. E-Fly er produceret med det danske klima for øje, hvorfor der er lang særlig vægt på skjulte kabler, holdbare kontakter og batterier med lang levetid.
 • Falter
 • Morrison
 • Norden
 • Winther
  Winther cykler har leveret kvalitet til det danske folk siden 1932 og er dermed et af de ældste cykelmærker i Danmark. Med et tæt forgrenet netværk af forhandlere over hele landet er Winther også et af Danmarks mest udbredte cykelmærker. Alt i alt er der ikke noget at sige til, at Winther indtager en særlig position i forbrugernes bevidsthed. Mange tænker straks på cykler for hele familien, når de hører navnet Winther. Winthers børnecykler har for længst placeret sig som et stærkt brand. Og vi tænker altid god integration mellem cykler til børn og voksne ind i Winther-programmet. Man kan ofte finde en juniorudgave af samme slags cykel, som far og mor kører på. 
 • Winther Børnecykler
 • El Cykler