Beklædning

Der er 7 varer.

Underkategorier

 • Sommerhansker, Korte
  GripGrab cykelhandsker giver optimalt greb! GripGrab cykelhandsker er lavet til at passe på dine hænder. Lang tid i sadlen kan give sovende og følelsesløse fingre. Her er der hjælp at hente med et par cykelhandsker med DoctorGel™ padding. Skulle du være uheldig at styrte vil du sikkert sætte pris på, at det er cykelhandskerne der tager skraldet. Kolde fingre kan lægge en dæmper på fornøjelsen ved cykling i de kolde måneder. Vores linje af vinterhandsker dækker de fleste vejrlig på de nordlige breddegrader lige fra blæst og regn til rimtåge og fygesne. Kort fortalt - GripGrab har cykelhandsker til ethvert formål.
 • Vinterhandsker
  Hold dine hænder varme og tørre hele vinteren med GripGrab cykel-handsker! Vintercykelhandsker er et must når temperaturen nærmer sig frysepunktet og vejret byder på alt fra regn til sjap og sne. Et par gode vinterhandsker til cykling skal kunne modstå lidt af hvert. De skal som minimum være vindtætte og vandafvisende, men samtidig skal hænderne også kunne ånde. Ellers bliver fingrene hurtigt fugtige og kolde. I udviklingen af vores handsker har vi forsøgt at ramme et godt kompromis mellem de egenskaber, der sikrer at vind og vand bliver holdt ude og på den anden side, at åndbarheden er tilstrækkelig høj til at undgå at handsken bliver fugtig indefra.
 • Skoovertræk
  Cykelskoovertræk til ethvert behov: Landevej, MTB, race, motion, elite, amatør… De fleste cykelentusiaster, som kører i de kolde og våde måneder kender oplevelsen af kolde og stive tæer. Der er hjælp at hente med et par varme og vandtætte skoovertræk fra GripGrab. Vores brede program af overtræk til cykelsko er tilpasset det Nordiske klima, og indeholder blandt andet det legendariske Arctic skoovertræk, der har opnået kultstatus blandt mange cyklister og anerkendelse som det varmeste skoovertræk på markedet.
 • Hovedbeklædning
  GripGrab har din størrelse! Find den perfekte hjelmhue Vi har hjelmhuer, som holder dit hoved varmt når det er koldt, men også produkter, som sikrer at du kan holde hovedet koldt når den brandvarme sol bager og sveden driver. Mange af vores huer findes desuden i flere størrelser så du kan få en som passer dig. Kort sagt - vi har huer til de fleste hoveder og behov. Er det koldt og blæsende vil du sætte pris på vores modeller med sektioner af vindtæt materiale. En god hjelmhue skal være varm og bryde vinden samtidig med, at den skal sidde behageligt under cykelhjelmen. GripGrabs hjelmhuer er designet med udgangspunkt i disse krav.